Кожен вид матраца на сайті інтернет магазину "Магдек" magek.com.ua має свої переваги та недоліки. Виробники подбали про те, щоб у покупців була можливість придбати один матрац на довгий час, не змінюючи його залежно від віку. Так, комбіновані матраци цілком можуть прослужити від самого народження дитини і до її повноліття, а єдине, що потрібно буде зробити - вчасно перевернути його потрібним боком.


Нюанси, які слід врахувати під час купівлі

Безумовно, основну роль відіграє наповнювач матраца. Але не варто також забувати про виробника, розмір виробу, а також про якість чохла. Вибираючи матрац, дуже важливо правильно виміряти розміри ліжка, оскільки незначні відхилення в розмірі дозволені всього на 1-2 см.

Вибираючи матрац для дитини з каталогу https://magdek.com.ua/ua/matrasi/detskie-matrasi/, краще віддати перевагу знімному чохлу, щоб ви без зусиль могли його розстебнути, переконавшись у правдивості інформації щодо наповнювача. При купівлі матраца для маленької дитини актуальною стане покупка водовідштовхувального наматрацника.

Безпружинні матраци для дітей бувають таких видів:

  • - Койра кокоса з латексним просоченням. Такі вироби є досить жорсткими, при цьому чим більший шар волокна, тим жорсткішим буде матрац. Такі матраци стануть ідеальним вибором для новонароджених дітей, однак, після 3-х років необхідно вибрати менш жорстке спальне місце.
  • - Спінений пінополіуретан (ППУ) належить до бюджетних безпружинних матраців, однак, його не можна назвати екологічним, а також він не рекомендується для тривалого використання. Перевагами таких матраців є зручне транспортування, оскільки їх без зусиль можна скрутити в невеликий рулон.
  • - Натуральні латексні матраци відносяться до середнього і вищого цінового сегменту. Латексні матраци є гіпоалергенними та екологічними. Перевагою натурального латексу є те, що він підлаштовується під тіло людини під час сну, а також добре пропускає повітря, що сприяє комфортній температурі взимку і влітку. Штучний латекс дещо поступається за своїми характеристиками натуральному, але при цьому теж може використовуватися довгі роки.
  • - Матраци на піні з ефектом пам'яті (Меморі) відмінно повторюють обриси людського тіла, тому на ньому дуже зручно спати. Головним і серйозним недоліком таких матраців є наявність формальдегіду, що може призвести до отруєння або алергічної реакції.